Отзиви intenskin

 • Петър
  Жена ми поиска да поръча intenskin на уебсайта, тя прочете на някакъв форум, че това е много добър продукт за грижа и подмладяване. Е, поръчах няколко пакета наведнъж, просто на сайта имаше голяма отстъпка. петдесет%. Използва го от няколко дни, забележимо се освежи, лицето вече блести.
  intenskin
 • Иванка
  Използвам крем intenskin от два месеца и просто не мога да му се наситя. Кремът перфектно се грижи за кожата, убива следи от умора и кръгове под очите. Но най-важното е, че благодарение на крема, бръчките наистина се изглаждат, а контурът на лицето също е идеално стегнат. Купих крема като подарък за всички мои приятели и за себе си, и за майка ми, по 2 опаковки.
  intenskin
 • Виолета
  Този крем ми беше посъветван от колега на работа, според нея той е най-добрият продукт за грижа, работи не по-зле от процедурите в салоните за красота. Използвам intenskin само от седмица, мога да кажа, че кожата наистина е по-свежа, цветът е по-здрав и порите са стеснени, а бръчките стават по-малко забележими.
  intenskin
 • Марийка
  Отдавна използвам intenskin за бръчки, отличен инструмент. Той освежава добре лицето, а бръчките с петна изчезват. Ако го използвате редовно, можете да изглеждате с 10 години по-млади без никакви процедури за разкрасяване, които напоследък са на мода. Не му вярвам, но кремът има естествен състав, което означава, че определено няма да навреди.
  intenskin
 • Елена
  Дъщеря ми ми даде Intenskin за почивка. Тя казва, че новият продукт е добър както за грижа, така и за бръчки веднага. От две седмици мажа, гледам и наистина - лицето ми е по-свежо, а бръчките вече не се виждат. Ще продължа да го използвам!
  intenskin
Рейтинг intenskin
4.5
15