Опит от употреба intenskin

Здравейте, в ревюто си искам да споделя личния си опит от използването на крем против стареене intenskin. На 32 години съм и никога не съм се грижил наистина за кожата си. Да, от време на време правех различни маски и използвах евтини кремове, но никога не ходих в спа центъра и не правех сериозни процедури. В резултат на това имам забележими торбички под очите, започват да се появяват първите сериозни бръчки, кожата ми изглежда бледа и не особено здрава.

Опит със intenskin от Емили от Мюнхен

Снимка на Intenskin крем под ръка от рецензия на Емили от Мюнхен

Причината да се замисля за напускане и подмладяване беше сватбата на най-добрата ми приятелка, наскоро тя навърши 33 години, но изглежда съвсем добре, тя е със 7-10 години по-млада от възрастта си. След тържеството, останал сам с нея, споделих страховете си относно възрастта си: годините минават, а аз все още съм самотен. И с възрастта става все по-трудно да се намери достоен мъж, особено ако не се грижите за себе си.

Приятел само се засмя на чувствата ми, като каза, че определено ще срещна единствения си мъж. Но, като забеляза, че съм много притеснена, тя ми препоръча крем intenskin. Според нея именно благодарение на intenskin тя успява да изглежда като момиче и да поддържа младостта си, въпреки номерата в паспорта си.

Разбира се, не й взех думата и реших да разбера повече за това чудотворно лекарство. След като се разрових в интернет, прочетох много хвалебствени отзиви за използването на intenskin, заедно със съветите за закупуване на крема на официалния уебсайт - така че, казват те, е много по-евтино и няма вероятност да получите фалшив. След няколко дни размисъл отидох на сайта и направих поръчка. Седмица по-късно пакетът с крема пристигна в пощата, където го взех.

Пакетът със сметаната съдържаше и подробни инструкции как да използвате продукта. Следвах указанията в ръководството и започнах да нанасям крема два пъти на ден, сутрин и вечер, след премахване на грима и използване на почистващ тоник.

Ефектът от използването на крема

Резултатът от използването на крем Intenskin, опитът на Емили от Мюнхен

Седмица по-късно забелязах първия ефект - порите бяха забележимо стеснени, малки пъпки и възпаления изчезнаха, цветът на кожата стана по-здрав и по-равномерен.

Вдъхновен, продължих да използвам продукта. Тогава започнах да забелязвам как торбичките под очите постепенно изчезват, а мимическите бръчки се изглаждат и бавно изчезват. Кожата се чувства по-стегната и по-еластична на допир.

Скоро околните започнаха да забелязват, че съм станала по-хубава, на работа започнаха да валят комплименти от колеги и приятелите ми започнаха да подозират, че съм правил пластична операция или съм прибягнал до някакви инжекции за красота.

Използвам крема от 3 месеца и мога да кажа, че той оправдава името си на сто процента, кожата наистина се подмладява и след няколко месеца употреба можете да загубите няколко години.

Наскоро се запознах с млад мъж и започнахме връзка. Той ме затрупва с подаръци и думи на любов и си спомням с усмивка на моята приятелка, че тя ми посъветва крем intenskin. Мога да препоръчам лекарството на всяка жена, която иска да си напомни, че възрастта в паспорта не определя живота ни, но можете да изглеждате млади и свежи на всяка възраст!