Инструкции за употреба intenskin

Регенерацията на кожата на лицето е основната цел на иновативния крем против бръчки intenskin, но за да увеличите максимално ефекта от приложението, следвайте инструкциите, посочени в инструкциите.

Инструкции за употреба на крем intenskin

Инструкции за употреба на крем против бръчки Intenskin

Няма нищо сложно в използването на инструмента, подробно ръководство е приложено към всеки пакет от инструмента, но за информационни цели предоставяме и инструкции в електронен формат.

Как се използва крем intenskin

  1. Премахнете грима и почистете повърхността на лицето си с памучен тампон и почистващ препарат или тонер.
  2. Нанесете малко количество от крема върху повърхността на кожата и втрийте внимателно с върховете на пръстите си, докато се абсорбира напълно.
  3. Нанасяйте крема ежедневно, сутрин и вечер, за бърз забележим ефект. Също така използвайте повече крем през зимата, за да предпазите кожата си от студен въздух и измръзване.

Уникалната сложна формула на крема позволява да се използва като продукт за грижа както през деня, така и вечер, без да е необходимо да се използват продукти за грижа на трети страни. И благодарение на леката си структура, кремът се абсорбира бързо и не оставя мазни следи, дори ако попадне върху дрехите.

Показания за употреба

Обърнете внимание на симптомите на преждевременно стареене:

  • Появата на фини бръчки около ъглите на очите и устата
  • Изтъняване на епидермиса, загуба на твърдост
  • Появата на пигментирани участъци от кожата
  • Забавено заздравяване на кожни лезии
  • Деформация на ясния контур на лицето, отпускане и отпускане на кожата

Ако се появи някой от тези признаци, е необходимо да се прибегне до помощта на регенеративното средство intenskin, за да се възстанови кожата и да се предпази от преждевременно стареене в бъдеще.

Противопоказания

По време на клинични изпитвания контролната група не откри противопоказания за употребата на крема. Не се препоръчва обаче използването на продукта, ако сте алергични към една или повече от съставките на крема. В този случай трябва да се свържете с козметик в България за съвет. Продуктът също няма странични ефекти, благодарение на естествената си формула.